top of page

Turridning

Bli med på ridetur i fantastiske omgivelser!

Hestur

Bli med oss i Hestur på rideturer i flott omgivelser fra Skarslia. Utgangspunktet for turene våre er Bergsjøomerådet, terrenget mellom Hallingskarvet og Reineskarvet. Her har vi drevet med rideturer i 15 år. 

2 timers tur

Denne turene går enten i skogsterreng, eller i fjellterreng opp mot Bergsjø. Man trenger ingen erfaring, men det er alltid en fordel. Vi tilpasser turene etter ferdigheter og behov. Turen er på ca. 2 timer, men varigheten kan variere med tanke på gruppene.

Vi rir ut både kl. 10 og kl. 14 fra stallen på Skarslia

4 timer - Halvdagstur 

Vi rir ut fra stallen på Skarslia kl. 10 og varigheten variere med tanke på gruppene. Man trenger ingen erfaring, men det er alltid en fordel. Vi tilpasser turene etter ferdigheter og behov. Ta med mat og drikke hvis dere føler for det. Turene foregår opp mot 1100 meter over havet, så man må kle seg godt etter været.

 

6 timer - Dagstur

Vi rir ut fra stallen på Skarslia kl. 10 og er tilbake ca. kl. 16. Man trenger ingen erfaring, men det er alltid en fordel. Vi tilpasser turene etter ferdigheter og behov. Ofte rir vi inn til Fagerdalen hvor det er en støl som selger norsk tradisjonsmat. De har egen facebook – side hvor deres åpningstider for sesongen er beskrevet. Om dere føler for det, kan dere likevel ta med egen mat og drikke.

Turene foregår opp mot 1200 meter over havet, så man må kle seg godt etter været.

Reineskarvet rundt

Reineskarvet rundt er en tre dagers ridetur hvor vi rir rundt hele Reineskarvet.

Turen er delt opp i tre etapper, hvor første dagen går fra Skarslia til Løvdalen. På dag to rir vi videre fra Løvdalen til Djup. Dag tre rir vi fra Djup og tilbake igjen til Skarslia. Etter dag en og dag to blir deltagerne fraktet tilbake til Skarslia hvor de innlosjeres i leiligheter på Skarslia Apartments.

Om man ønsker å bli med på tur, så sender man enten en e-post til info@hestur.no eller en melding til oss på Facebook - siden vår. Da åpner vi opp for onlinebooking. For at denne turen skal bli gjennomført må vi ha minimum seks personer.

Ved ønske om påmelding, så sender vi ut en info - skriv med mer detaljert informasjon. Etter det kan man melde seg på gjennom onlinebookingen.

Rideleir for barn 

Vi ønsker barn velkommen til rideleir hos oss i sommer!
Beskrivelse: Vi tilbyr rideleir for barn i uke 25 og i uke 26.
Leieren i uke 25 er fra søndag 21 juni – fredag 26 juni, mens leieren i uke 26 er fra søndag 28 juni – fredag 3 juli.

 

Vi holder til i naturskjønne omgivelser på fjellet med flotte ridemulighter. Vi har også 2
ridebaner som benyttes under leiren.
Om man ønsker å bli med på rideleiren vår, så sender man enten en e – post til
info@hestur.no eller en melding til oss på Facebook – siden vår.
Ved ønske om påmelding, sender vi ut en info - skriv med mer detaljert informasjon for barn og foresatte. Etter det kan dere melde dere på gjennom onlinebookingen.

Juni - August
 
Tidspunkt og priser

 

2 timers tur

Avreise 10:00 & 14:00

Pris: 700.- nok

 

4 timers tur

Avreise 10:00

Pris: 1000.- nok

 

6 timers tur

Avreise 10:00

Pris: 1200.- nok

Reineskarvet rundt

Avreise - på bestilling

Pris: 4000.-

Rideleir for barn

Avreise - på bestilling

Pris: 4500.-

bottom of page