top of page

Tråll 2 - Ny forestilling: Trussel fra dypet!

NY FORESTILLING SOMMEREN 2020! Etter at Ålivia utrolig nok klarte å overvinne Sleipner Slagg i den store steinløfte-konkurransen, belaget Hallingtrållene seg på 500 i år i harmoni med naturen og dyra i dalen - men tror du ikke det dukker opp spennende utfordringer denne sommeren også?!! Tråll er en spennende og morsom familieforestilling hver onsdag og lørdag i juli. Akkurat passe for alle barn mellom 3 og 103-og-et-halvt år!

Ålivia, Trållmor og Storetrållet er hallingtråll-familien.  De bor på Ål i Hallingdal. Det er derfor  de er TRÅLL og ikke troll. Her - i vakre Hallingdal - har de levd i pakt med naturen i tusenvis av år etter at Dovregubben Thorstein vant steinløftekonkurransen mot ondskapsfulle slaggtroll. I fjor var det fare på ferde da Storetrållet syntes å være sjanseløs i steinløftekamp mot det verste slaggtrollet på tusenvis av år - forferdelige Sleipner Slagg. Heldigvis endte det godt, da Ålivia mot alle odds stilte opp i steinløftekonkurransen og vant! Dermed har freden senket seg i dalen og alt er idyll og harmoni, helt til det begynner å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   En uhyggelig stemning brer om seg i dalen - og stemningen blir ikke bedre når de oppdager at meldingene komer fra selveste... mer kan vi dessverre ikke røpe på dette tidspunkt, stykket er så nyskrevet at det ikke engang er helt ferdig. Men vi lover at Trusselen fra dypet kommer til å være både spennende, morsomt og akkurat passe skummelt, så det skal kile litt i magen, uten at det behøves barnepsykolog etterpå.

 

Følg med - trålla onsdager og lørdager fra 27. juni til 29. juli i Hallingdal Feriepark.

På utescena i Hallingdal Feriepark.

Tid: Kl 18.00

Sted: På Utescena i Hallingdal Feriepark

 

Priser:

Alle barn mellom 3 og 103 og et halv år: Kr 260,- 

Familiepakke: Kr 960,- for 2 voksne og inntil 3 barn.

Barn under 3 år gratis

 

Aldri sett noen tråll, sier du? Neida - de passer seg nemlig godt for å bli oppdaget av menneskene - og gjemmer seg raskt hvis folk nærmer seg. Heldigvis er ikke Hallingtrålla sånne skumle og farlige tråll som lukter kristenmanns blod og eter turgåere - neida, de er snille, vennlige vesener med sans for kunst, vakre ting og musikk, god mat og hygge. Særlig Storetrållet er mye mer glad i å male bilder og lukte på blomster enn å trene styrke. I tillegg er han plaget av eksem, så for et utrent øye kan familieoverhodet rett og slett virke litt pysete. Men heldigvis er den lille trålldattera Ålivia både meget modig og meget rådsnar, i tillegg til at hun får hjelp av sin bestevenn, ulve-ekornet Lupus. Sleipner Slagg har hun klart å hamle opp med tidligere, men denne sommeren dukker det opp en helt annen trussel... fra dypet! Er alt håp ute? Må Hallingtrållene flykte fra dalen? Eller kan lille Ålivia igjen finne på noe lurt? Gå ikke glipp av denne trållbindende forestillingen!

Åpningstider
Mandager og onsdager 
Uke: 26 - 31
Tid: 18:00
Sted: Utescena i Hallingdal Feriepark
Pris - 285.- ink. billettavgift
bottom of page